Despre mine

30th March, 2008 - Posted by admin - 1 Comment

Eu sunt Carmen. Carmen Miron pentru multa lume. Carmen pentru parintii mei. Sor’mea pentru fratele meu. Pitic pentru cine ma iubeste cel mai mult :d. Carmen Mica pentru colegii de la birou. Carmencita fix pentru persoanele care imi displac si Martayellow pe mess, forumuri etc.

Incerc sa scriu lucruri care tin de media&advertising. Dar mai mult despre media pentru ca asta ma priveste direct. Planning, buying, client service.

Altele despre mine:
M-am nascut pe malul marii, am trait pe malul Dunarii si acum vreo 6 ani am ajuns…in Bucuresti.
Am un singur frate pe care il iubesc la fel de tare pe cat il iubeste si mama.
La 7 ani am fost campiona nationala la sah, la categoria fetitze ;)
Acum nu mai sunt campiona la sah. Abia mai apuc sa joc de 2-3 ori pe an :((

Later edit, 20 ianuarie 2012

Pentru ca textul de mai sus are ceva vechime si a ramas partial valabil, fac un scurt update:

Carmen Mica nu mai sunt pentru colegii de la birou. Asta pentru ca nu am am aceeasi colegi dar mai ales pentru ca nu mai sunt…mica :) Imi amintesc cu nostalgie ca din 2003 si pana in 2009 am reusit sa fiu cea mai mica peste tot pe unde am lucrat (nu ca as fi schimbat mai mult de 2 joburi). Fuse, fuse si se duse :) Acum sa zicem ca sunt mult mai…inteleapta :)

Nu mai scriu despre media la modul general pentru ca in ultimii 4 ani am lucrat doar in media online. In plus, pe masura ce a trecut timpul, am realizat ca am mai multe pasiuni pe langa munca de zi cu zi, motiv pentru care postarile din ultima vreme sunt mai mult despre carti si calatorii.