Voluntariat pentru SMURD

22nd March, 2011 - Posted by admin - 1 Comment

Acum 2 ani, intorcandu-ma de la Braila in Bucuresti, am ascultat la radio o emisiunea la care era invitat domnul Raed Arafat. El a infiintat SMURD-ul, cel mai modern centru de urgenta din Romania. Este unul dintre putinii oameni care a aratat ca daca esti capabil si iti doresti, poti face chiar si in Romania lucruri mari.

Este al doilea an consecutiv cand directionez 2% din impozitul pe veniturile mele, catre SMURD. Ma bucur ca nu am avut nevoie de ei pana acum si sper ca nici in viitorul apropiat sa nu fie cazul. Ma bucur si pentru ca am ajutat, chiar si cu o suma foarte mica, pentru ca niste oameni sa fie salvati.

Pornind de la ceea ce am citit la Dragos, ma declar voluntar SMURD si va rog si pe voi sa directionati 2% din impozitul vostru pe venit, catre Fundatia pentru SMURD. Au nevoie de bani ca sa poata cumpara un avion medical pentru urgente. Desi exista elicoptere, utilizarea lor este conditionata de starea vremii si de-asta ar fi extrem de util sa faca aceasta achizitie.


Similar Posts:

    None Found

1 Comment

Mazilu Magdalena Andreea

October 16th, 2017 at 4:51 pm    


Buna ziua! Sunt in primul an la scoala postliceala Grigore Ghica Voda din Iasi la specialitatea de asistent medical generalist in primul an…. si as dori foarte mult sa fac voluntariat pentru a invata mult mai bine. Astept sa ma contactati. Multumesc!

Leave a reply

Name *

Mail *

Website