Computeriada

4th June, 2009 - Posted by admin - No Comments

Despre Ovidiurom – stie lumea: mama lui Ethan Hawke, Leslie Hawke, a infiintat prin 2004 un ONG cu un scop foarte bine definit: “fiecare copil in scoala”. Intotdeauna am crezut ca educatia poate rezolva multe probleme ale societatii. Stiu ca este un proces de lunga durata, nu zice nimeni ca este usor, insa efectele sunt pe termen lung: pe viata (gen).

Chiar de ziua copilului, Blackbox a lansat programul “Computeriada” in colaborare cu Ovidiurom. Program prin care se angajeaza sa preia computere vechi sau componente, sa le reconditioneze si cand sunt bune de utilizat, sa le dea copiilor de care se ocupa Ovidiurom.

Mi se pare foarte tare proiectul atat pentru copiii aceia care vor avea ocazia sa foloseasca un calculator cat si pentru cei care vor sa scape de monitoarele si de toate componentele vechi puse bine prin colturile casei.

Asadar, daca aveti “aparatura” de dat, luati legatura cu managerul de proiect (gasiti mailul la finalul comunicatului de presa).

Daca vreti sa sustineti campania, luati bannerul de-aici.

Mai jos, comunicatul de presa:

Computerul tău iesit la pensie poate ajuta un copil să înveţe.
Bucureşti, 1 iunie 2009

Dacă ai computere sau componente pe care nu le mai foloseşti, ştim ce ai putea face cu ele: donează-le copiilor care nu au posibilitatea să îşi cumpere. Un computer îi ajută să înveţe mai bine, le dă acces la informaţii şi le deschide uşa spre stiinta si arta. Campania „Computeriada” face legătura dintre tine şi copiii care au nevoie de computere. Proiectul este organizat de Blackbox şi organizaţiile neguvernamentale OvidiuRom şi MaiMultVerde şi se adresează firmelor şi instituţiilor din Bucureşti.

Programul are trei componente:

1. Blackbox preia aparatura de la firmele care doresc să participe la campanie, o recondiţionează şi o face să funcţioneze. Componentele care nu au putut fi utilizate sunt trimise catre centre de reciclare specializate.
2. OvidiuRom, prin programele de asistenţă pe care le are, identifică copiii care au nevoie şi le duce câte un computer. În acest timp,
3. MaiMultVerde promovează iniţiativa în rândul partenerilor şi beneficiarilor săi şi îi implică în program.

Blackbox ofera firmelor şi instituţiilor servicii IT premium (service, mentenanta si backup) dispunand de o echipa pregatita, orientata pe satisfacerea nevoilor individuale ale clientilor.

OvidiuRom este o organizaţie neguvernamentală care derulează programe sociale şi de educaţie pentru copii dezavantajaţi.

MaiMultVerde este cea mai de succes organizaţie de mediu din România: într-un an de existenţă a plantat peste 100.000 de copaci în diferite părţi ale ţării şi a strâns 94 de tone de gunoaie.

Campania se derulează în perioada 1 – 30 iunie 2009 şi poate fi urmărită pe siturile organizatorilor :

www.blackbox.ro
www.ovid.ro
www.maimultverde.ro

unde se afişează numele donatorilor, cele ale beneficiarilor şi poveştile lor.

Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0723.269.333, email alexandru.itcus@blackbox.ro, persoană de contact: Alexandru Iţcuş – manager de proiect.

Similar Posts:

No Comments

No Comments

Leave a reply

Name *

Mail *

Website