Mission accomplished (Centrul de plasament part II)

18th July, 2008 - Posted by admin - 2 Comments

Pentru ca am reusit sa incheiem cu succes actiunea de la Centrul de plasament din Dorobanti, celor care au contribuit, le oferim drept rasplata pozele de la locul faptei.
Ca un rezumat: am reusit sa le cumparam tot ce ne-am propus (papuci de plaja, prosoape, sepcute, palarii, rucsaci, jucarii pentru plaja) si in plus, de la diferiti prieteni, am mai stans hainute, jucarii, bomboane si ciocolata.
Au apreciat cu siguranta cele oferite insa ochelarii de soare au fost la cea mai mare cautare.
Inca un lucru de notat: copiii aveau acces la internet, unii aveau ID-uri de mess, stiau sa foloseasca un calculator. Poze aici

Similar Posts:

2 Comments

Claudia Ilie

November 11th, 2009 at 10:12 pm    


Buna seara,
As vrea si eu sa stiu cum pot petrece putinul timp liber pe care il am cu acesti copii de la Centrul de Plasament. M-ar interesa sa stiu daca se poate sa ii vizitez, sa le aduc un zambet pe fata . Pur si simplu sa petrec putin timp cu ei.

Va multumesc,
Claudia

ema dobre

November 21st, 2009 at 3:24 am    


.buna seara, as vrea sa stiu cum pot petrece putinul timp liber pe care il am cu acesti copii de la Centrul de Plasament. M-ar interesa sa stiu daca se poate sa ii vizitez, sa le aduc un zambet pe fata . Pur si simplu sa petrec putin timp cu ei.

ps astept rasp pe adresa de mail chiar astazi daca se poate. va multumesc

Leave a reply

Name *

Mail *

Website