Centrul de plasament pentru minori “Sf Petru si Pavel”

8th July, 2008 - Posted by admin - 5 Comments

De ceva vreme intentionam sa iau legatura cu un centru de plasament sau cu un orfelinat pentru a face cate o fapta buna, ori de cate ori pot si am timp.
Am reusit sa intru in legatura cu o persoana (educatoare sau asa ceva) de la Centrul de plasament pentru minori “Sf Petru si Pavel”. Din pacate, directorul era in concediu si nu am putut stabili concret nevoile copiilor si mai ales cu ce ii putem ajuta noi (cand spun noi, ma refer la aproape toti colegii din agentia in care lucrez – mai putin conducerea care nu a fost informata dar care probabil ar contribui daca ar sti cu ce ne mai ocupam noi timpul (ala putin) liber ).
In acest centru sunt 52 de copii (24 fete si 28 baieti) cu varsta cuprinsa intre 3 si 18 ani. Toti au parinti insa din diferite motive nu ii pot tine acasa alaturi de ei. Unii nu au bani sa-i intretina, altii nu ii doresc, altii sunt plecati din tara si uite asa copilasii au ajuns la centrul acesta.
Cu toate astea, am reusit sa demaram o mini-actiune. Vor pleca in tabara la mare peste o luna de zile si partea buna este ca au reusit sa obtina fonduri pentru aceasta iesire dar partea rea este ca nu au ce le trebuie ca sa poata profita de ocazie.
Astfel, ne-am angajat ca in maxim doua saptamani, sa le facem rost de slapi pentru plaja, sepci, rogojini, mingi de plaja, jucarii pentru nisip, prosoape, costume de baie si tot ce ne mai trece prin cap ca le-ar putea fi util pentru cele 2 saptamani la mare.

Pentru cei care doresc sa contribuie, las mai jos cateva date de contact:

carmen@mediaplanner.ro 0728.909.721
chris_a75@yahoo.com 0728.909.720
anataru@yahoo.com 0728.909.723

Similar Posts:

Tags: , ,

Posted on: July 8, 2008

Filed under: Personale

5 Comments

Mihai

March 18th, 2009 at 8:06 pm    


numai luati lucrurile copilor sunteti niste hoti si cu asta basta. De ce intotdeauna copiii nu au dreptul la fonduri?
De ce se duc imputiti la scoala?
Personalul fura bat copiii injura nu le da mancare.
De cate ori sau adus fonduri copii nu le’au primit

Andreea

July 8th, 2009 at 12:09 pm    


Buna
Ati fost pana la urma in centru? Cum sunt copiii? Eu si sotul meu intentionam sa luam in plasament familial un copil necajit, care este insa destept si sanatos si care, cu putin ajutor, ar reusi sa ajunga sa aiba sanse egale cu cele pe care le-am avut noi. Nu prea stim insa unde sa mergem si cui sa ne adresam.
Multumesc,
Andreea

admin

July 10th, 2009 at 5:20 pm    


Da, am fost! Poti vedea cateva poze pornind de la postul acesta: http://www.mediaplanner.ro/2008/07/18/mission-accomplished-centrul-de-plasament-part-ii/

alexa

July 23rd, 2011 at 10:40 pm    


mi-as dori foarte mult sa botez un copil . exista aceasta posibilitate??mentionez ca nu sunt maritata si am 23 de ani

Joe

December 14th, 2011 at 7:52 am    


Buna Alexa,

pana la urma ai luat legatura cu un orfelinat si ai botezat un copil?

Daca tot vrei sa ajuti un cpil,poti sa macontactezi,sunt presedntele a unui ONG in Bucuresti.
email: barreau_joe@yahoo.fr
Toate cele bune!

Leave a reply

Name *

Mail *

Website